Wildseizoen

Het wildseizoen is van start! Onze mooie restaurant, gelegen op de Veluwe, biedt buiten onze reguliere kaart om ook wildgerechten aan.
Op 22 november serveren wij enkel ons 5-gangen wild diner. Onze chef bereidt zijn specialiteiten uit het seizoen speciaal voor jullie. Indien gewenst kunnen wij dit uitbreiden met een wijn arrangement.

 

Brasserie Genot van Garderen

Genieten

van wild

Op 22 november hebben wij een wildavond waarvoor gereserveerd dient te worden.
Hieronder vindt u het menu.

5 gangen puur genot

AMUSE

Verrassingsamuse

VOORGERECHT

Carpaccio van hert
CARPACCIO VAN HERT • CRUMBLE VAN GEBAKKEN KASTANJE • INGELEGDE TOMATEN • PARMEZAANSE KAAS • PADDESTOELENMAYONAISE

TUSSENGERECHT

Wildrilette
RILETTE VAN WILD ZWIJN • VEENBESSENCHUTNEY • CRACKER VAN KLETZENBROOD • WITLOF • GEBRANDE UI

TUSSENGERECHT

Wildbouillon

HOOFDGERECHT

Traditionele hazenpeper
HAZENPEPER • AARDAPPEL/PASTINAAKPUREE
GEKONFIJTE RODE KOOL • PISTACHE CRUNCH

NAGERECHT

Stoofpeertjes
STOOFPEERTJE MET FRANGIPANE UIT DE OVEN • KANEELIJS

Tafelwensen

Wij proberen rekening te houden met uw tafelwensen, maar kunnen niet alles garanderen. Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren voor het terras.

Dit zal sluiten in 10 seconden