Wandelen & fietsen

Denkt u aan Garderen, dan denkt u aan een idyllisch dorp, midden op de Veluwe. Een dorp dat bovendien aan alle zijdes omringd is door natuur. Veel toeristen combineren een bezoek aan het dorp daarom met een wandeling of fietstocht door de omgeving. ’t Genot van Garderen is het ideale start- tussen of eindpunt van uw trip!

Brasserie Genot van Garderen

Start wandelroute

De Duintjes

Dicht bij ons pand start wandelroute De Duintjes. Een mooie wandeling van bijna 6 km, uitgestippeld door Staatsbosbeheer. Het startpunt van deze mooie wandeltocht ligt op slechts vijf minuten lopen van ’t Genot van Garderen. Begin of eindig uw tocht bij ons en maak er een fijn uitstapje van! Alle overige informatie over deze wandelroute vindt u op de website van Staatsbosbeheer.

Overige wandelroutes

in Garderen

Staatsbosbeheer heeft diverse andere wandelroutes uitgestippeld in en rond Garderen.

Wandelroute Boeschoten – lengte: 5 km, startpunt op 4 minuten rijden

Wandelroute Putterbos – lengte: 6 km, startpunt op 11 minuten rijden

Wandelroute Cultuurhistorie – lengte: 8 km, startpunt op 7 minuten rijden

Praktische voorzieningen

bij onze brasserie

Ons pand is rustig en natuurlijk gelegen. Tientallen meters van de Speulderweg af en naast de bosrand van het Speulderbos. Op het terrein van ’t Genot van Garderen is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Bovendien zijn er volop parkeerplekken voor fietsen. Bij deze plekken vindt u ook enkele stopcontacten, zodat elektrische fietsen zo nodig opgeladen kunnen worden tijdens een bezoek aan onze brasserie. Zeker zijn van een plaats? Reserveer dan alvast een tafel!