Feesten & partijen

Ontdek dan de mogelijkheden van feesten bij ’t Genot van Garderen! Met onze hoogwaardige gerechten, enthousiaste bediening en unieke locatie in het groen is ons restaurant een prachtig decor voor uw feest of partij! Op basis van uw persoonlijke wensen maken wij een vrijblijvende offerte op voor het aantal personen dat u wenst.

Brasserie Genot van Garderen

Organiseer

je feestje

Vier uw feest of partij bij ons in de brasserie. We hebben een sfeervolle ruimte die geschikt is voor diners, bruiloftsfeesten en recepties. We kunnen jullie partij verzorgen in de gelagkamer, maar ook in de dinerzaal.  Daarnaast hebben we een ruim terras dat fantastisch gelegen is tussen de bomen en met uitzicht op onze tuin.

Als u bij ons uw feest of partij organiseert bent u niet gebonden aan onze normale openingstijden. In overleg stellen wij ’t Genot van Garderen open voor uw bezoek.

Prachtige omgeving

Vrijblijvend gesprek

Groot terras

Twee ruimtes beschikbaar

Grote stretchtent

Exclusieve wijnen

Unieke feestlocatie

voor iedereen

In uw zoektocht naar een bijzondere feestlocatie voor uw feest of partij denken wij graag met u mee. We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek waarin u uw wensen kunt aangeven. Wij leggen dit naast alle mogelijkheden en werken dit uit tot een passende invulling voor uw receptie of feest. In overleg kan dit uiteraard verder aangepast worden. Door onze hoge kwaliteitseisen ontdekt u bij ’t Genot van Garderen écht de kunst van het genieten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag.

Tafelwensen

Wij proberen rekening te houden met uw tafelwensen, maar kunnen niet alles garanderen. Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren voor het terras.

Dit zal sluiten in 10 seconden