Activiteiten

Welkom bij Brasserie ‘t Genot van Garderen, waar we jouw smaakpapillen verrassen en je zintuigen prikkelen met onze buitengewone gerechten en ongeëvenaarde gastvrijheid.

Brasserie Genot van Garderen

Wat er te doen is

bij ons restaurant

Welkom bij ’t Genot van Garderen! In en rond ons sfeervolle pand ervaart u de kunst van het genieten. Bij mooi weer kunt u buiten genieten op ons ruime terras van meer dan 160 m2. U parkeert uw auto gemakkelijk en gratis op de parkeerplaats. Aangezien onze brasserie zo’n 75 meter van de Speulderweg af ligt – met volop gras op het terrein – wordt ons restaurant in Garderen als kindvriendelijk bestempeld.

Meer weten over ’t Genot van Garderen? Bekijk onderstaande informatiepagina’s en ga heerlijk uit eten in het groen van Garderen!

Picknick

Specials

Feesten & partijen

Wandelen & fietsen

Zakelijk

Picknick

Uitgelicht

Kom bij ons picknicken

 Ga letterlijk op in de natuur met ons heerlijke picknick arrangement. Spreid je kleed uit op een plekje ergens op de Veluwe. Open je mand met lekkers en kom tot rust onder de bomen. Benieuwd naar een mooie locatie? Laat je adviseren.

Recensies

van onze geliefde gasten

Ina Hendriks
Ina Hendriks
2023-08-26
Uitstekend gegeten op een mooi terras. Zeer goede bediening. Een aanrader...
cilia hogerzeil
cilia hogerzeil
2023-07-19
Prachtige plek. Aardige en goede bediening. Wijn en dessert goed. Andere gerechten: verhouding prijs/ kwaliteit matig. Vooral bij het groentetaartje: Veel te duur. En nauwelijks vegetarische gerechten op de kaart. Dat is in deze tijden verbazend.
Gijs Broeksteeg
Gijs Broeksteeg
2023-06-24
Gemoedelijk, rustig, mooie omgeving en lekker eten met lekker wijntje
Lex Dekkers
Lex Dekkers
2023-06-20
Buiten op terras gezeten. Heerlijke avond gehad.
venht001
venht001
2023-06-17
Geluncht. Eten was smakelijk. Mooi terras. Vriendelijke bediening. Broodje paling prima. Sla mag apart 🙂. Salade geitenkaas is ook smakelijk.